От няколко дни наблюдавам следния проблем: леко запиране при включване на скоростите! Като купих колата скоростите пак не се сменяха кой знае колко гладко, но сега стана още по зле! Вчера проверих маслото в скоростната кутия и замених литър маслко с ново понеже нивото си беше добре, но проблема не се оправи! Смазах и механизма на лостчето към скоростаната кутия но и с това не се получи!? Какъв може да е проблема!? Също така някой път като превключа на задна и неще да взлезе и се чува едно х-х-х, но след като вкарам пъра след това няма проблем! Някакъв съвет ще дадете ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите!
Collapse
X
-
Мисля че този проблем може да идва от другия с лагера на първичния вално не съм сигурен а може и от тампон да е провери ги тези които държат кутията за магарето и задния на опашката
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от stankovбрато аз си купих алфата кажи ре4и с този проблем.провери си жилата,по някои пьт жилото се движи трудно в брониата.при мен се скьса.136 лв.ново.дано да не е това.Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Колега със задната и аз го имам този проблем, понякога не иска да влезе и ако я напънеш се чува гнъсен хъркащ звук. Аз си го решавам просто . Вместо да напъвам , вкарвам първа и съвсем леко отпускам съединителя, колкото да зацепи , дори не е нужно да се премести колата. После задна си влиза от раз.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Това с включването на задна май си е проблем на всички!!! При мен понякога неще изобщо да влиза! Но си решавам проблема като kолегата pr_OOF!
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockДа ясно! Еми знчи не е някакъв серизен проблем! А искам да ви питам има ли при вас лека трудност като сменяте скорости! Пи мен леко запира! В смисъл не е много гладко в сравнение с други коли които съм карал!?145 2.0 TS
Comment
Comment